logo salut i benestar

Perd pes amb el teu ADN o millora la teva qualitat de vida

by in Nutrición, Salud, Salud preventiva septiembre 16, 2020

La genètica determina entre el 40% i el 70% del pes de les persones. La clau està en conèixer amb la major profunditat possible el funcionament del propi cos per tal de seguir millorant la nostra salut i benestar.

Així, des de Salut i Benestar, treballem la teva salut des del teu ADN, a través d’un test anomenat Nutrigen-Diet. Amb Nutrigen-Diet obtindrem una dieta sana i totalment personalitzada, basada en els teus gens, cosa que ens permetrà reduir 3,5 vegades més pes que amb una dieta hipocalòrica estàndard. A partir d’un estudi complet i d’unes pautes de dieta, podrem entendre com funciona el nostre organisme en particular i com proporcionar-li els nutrients més adequats.

Què analitzen els tests Nutrigen-Diet?

Bàsicament analitzen la predisposició genètica a:

• Obesitat

• Resposta a l’exercici físic

• Dèficit de Vitamines

• Gana i Ansietat

• Diabetis Tipus 2

• Intolerància a la Lactosa

• Resposta a tipus de dieta

Com funciona Nutrigen-Diet?

1.- Primer de tot es realitza una recollida de mostra, amb un senzill i indolor raspat bucal.

2.- Anàlisi del propi ADN: s’analitza el tipus de metabolisme nutricional.

3.- Disseny del pla dietètic personal: en base al resultat del propi ADN es dissenya un pla dietètic personalitzat, al costat del seu metge i/o nutricionista de confiança. Aquest resultat d’ADN ens donarà una plantilla d’aliments a evitar i que cal potenciar.

Quins beneficis aporta el test Nutrigen-Diet?

Una dieta definitiva: amb un exclusiu disseny i format de lliurament, les pautes nutricionals que aporta el test són útils per a tota la vida.

Et pots aprimar saludablement: obtindràs un pla nutricional dissenyat específicament per a reduir el teu sobrepès i mantenint hàbits d’alimentació saludables.

Millora la teva salut: Nutrigen-Diet proporciona el coneixement per controlar la teva salut cardiovascular, òssia i immunològica.

Efectivitat científica. Desenvolupat per especialistes. Testat satisfactòriament en milers de persones.