Salut i benestar t'ofereix un ampli ventall de teràpies com fitoteràpia, dietoteràpia i nutrició, tractaments de teràpia física vascular i proves genètics d'última generació.

La meva història

Ni mes, ni menys de 30 anys enrere he rebut un cop ben fort que me condemnava a viure una vida acompanyada d´una malaltia crònica amb les conseqüències que això comporta.

Després de 6 anys de tractaments agressius tenia varis diagnòstics mes, un arsenal de medicaments, una qualitat de vida pèssima i tot això amb nomes 20 tristos anyets.

Com he canviat

He decidit girar la truita i axis comença la meva aventura d’investigació, d´aprenentatge i formació en el mon de les plantes medicinals i les teràpies naturals, posant en practica tots aquells coneixements necessaris per millorar la meva qualitat de vida. M´han acompanyat alguns metges en al camí però metges amb una visió integrativa, que m´han ensenyat que hi ha vida mes allà d´una malaltia crònica.

He millorat la qualitat de vida

Ara, però, em sento en l’obligació de ser jo qui ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones, amb atenció professional i personalitzada. No sabria que mes dir sobre mi però aquí de ben segur trobaràs assessorament, recolzament i les eines que necessites per millorar la teva salut i el teu benestar. Si poses la teva part activa i positiva, les possibilitats d’èxit se multipliquen.

Claudia Condrache
Técnica de fitoterapia i nutrició Especialitzada en dietoterapia
Mail: claudia@salutibenestar.com
Tel +34 617 984 996

Me acompanyen i me donen suport dos grans professionals com en Doctor Víctor Oliveras i la Doctora Anna Camps

El nostre centre

Rambla de la llibertat 36, 17834, Porqueres, Barcelona 
Tel :+34 617 984 996

    Cart