Avui comença per tu

Els nostres serveis

Salut i Benestar és un centre d´educació, prevenció i predicció personalitzada de l´autogestió de la salut, el benestar i l´abordatge de la malaltia.

Bioressonància magnetica

La bioressonància magnètica és una prova d’imatge que permet visualitzar l’interior d’una zona del cos i permet diagnosticar o valorar l’estat de salut d’un pacient.

Fitoterapia

La fitoteràpia és refereix a l´utilització de les plantes i dels productes d’origen vegetal amb finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, atenuar o curar un estat patològic.

Teràpia fisico vascular

Gracias a la microcirculación a salut dels petits vasos, els capil·lars, permet que les cèl·lules estiguin ben nodrides, ben oxigenades i ben netes de deixalles metabòlics. 

Aromaterapia

És una tècnica derivada de la herbolària que utilitza compostos vegetals i els olis essencials extrets de plantes aromàtiques i que milloren la salut i l’estat d’ànim en general

Dietètica i nutrició

Amb aquest servei pretenem ensenyar-vos l´importancia de portar una a limentacio saludable, a través d´una reeducacio alimentaria per tal de gaudir de millor estat de salut, guanyant en qualitat de vida 

Estudis genetics

Col·laborant amb laboratori de vanguardia oferim proves genètiques i biomèdiques, per ajudar a conèixer el seu cos des del seu ADN i els riscos de desenvolupar malalties

La vida és canvi, el creixement és opcional

LA TEVA SALUT

Comença avui a millorar la teva qualitat de vida!

Salut i Benestar és un centre d´educació, prevenció i predicció personalitzada de l´autogestió de la salut, el benestar i l´abordatge de la malaltia.

Amb la col·laboració de l’Laboratori BioInnove i la prestigiosa marca de teràpia Bemer oferim una gran gamma de serveis per millorar el més important: la vostra qualitat de vida des de les primeres sessions.

T’ajudem des del primer moment marcant alternatives ajustades a la teva butxaca però pensades en les teves necessitats reals, urgents i actuals.

Estàs a punt per canviar la teva vida?

Deixa enrere la medicació innecessària moltes vegades, les males dietes que et treuen anys de vida i qualitat de vida, millora donant petits canvis en la teva vida amb la nostra ajuda.

    Cart