El concepte d´

AROMATERÀPIA HOLÍSTICA

apareix quan ja no només fas servir els olis essencials per donar una olor agradable a una estada, sinó que aquests olis comencen a encaixar en tots els aspectes de la teva vida diària. Ja sigui per sentir un benestar físic, per tenir un ambient de treball ideal en cada situació (reunions, concentració, fatiga, etc.) fins a per ajudar-te anímicament i emocionalment a sentir-te bé. En la intersecció entre la recerca d’avantguarda i la saviesa tradicional, les solucions naturals de l´aromaterapia et permeten reduir la teva exposició a les substàncies químiques, enriquir la teva vida i recuperar la teva vitalitat natural.

QUÈ SÓN ELS OLIS ESSENCIALS?

L’oli essencial s’obté de la destil·lació de la planta o de la pell de l’fruit. Conté una gran quantitat de components naturals produïts per la natura (limonelo, mentol, linalol, betacariofileno) que actuen en el nostre cos i treballen a nivell físic, emocional i energètic. No tots els olis tenen la mateixa composició i el que és més important, no tots tenen la mateixa vibració.

És tan important el procés d’elaboració d’un oli essencial, com ho és per al vi estar en una bona bóta. També vaig a dir-te que encara que els olis siguin purs, íntegres i naturals no vol dir que siguin innocus. Cal saber usar-los amb les seves precaucions i les seves dosis correctes. No serveix de res comprar un oli al supermercat i no saber com usar-lo ni amb els petits de la casa, ni amb persones amb pell atòpica per exemple. Per aquesta raó, és molt important estar ben assessorat en l’ús d’aromateràpia, que puguis usar de forma segura l’aromateràpia en el teu dia a dia.

Quan vaig descobrir l’aromateràpia i les possibilitats holístiques de benestar que em proporcionen els olis essencials, els vaig integrar ràpidament tant en les meves teràpies com en la meva vida.

QUÈ SÓN ELS OLIS ESSENCIALS?

Aromateràpia

 L’ús aromàtic dels olis essencials és probablement el més conegut. Segur has anat a algun spa i t’has delectat amb l’aroma dels olis

Ús tòpic

 L’ús tòpic dels olis essencials és un dels més populars. Una vegada que li agafis el tranquillo a aquesta manera d’utilitzar-los, es convertirà ràpidament en un dels teus favorits. Descobrir com utilitzar els olis essencials en la pell és el que converteix la majoria de la gent d’usuaris casuals en devots.

Usa el teu cap literalment! Els olis essencials poden ser aplicats a la coroneta, darrere de les orelles, al coll ia les temples.

Si l’aroma d’un oli és massa fort o la teva pell és molt sensible, pots diluir amb un oli base, et permet ajustar la potència de l’oli segons prefereixis. Pots aplicar olis essencials en la majoria de les parts de el cos, però sé curós amb les zones més sensibles de la teva pell, i evita la zona dels ulls. Trobaràs que certes aplicacions són més efectives que altres per obtenir el major benefici de les teves olis essencials.

Són genials per a un massatge! Afegeix Lavender i Cedarwood a un oli base per a un massatge calmant. Per a la recuperació dels músculs després d’una llarga sessió d’exercici, experimenta l’efecte refrescant de l’mentol de l’oli essencial Peppermint en un massatge esportiu.

En aromateràpia, molta gent tria aplicar els olis essencials a l’empenya i en les plantes dels peus. En estètica, un ús comú és aplicar l’oli essencial Tea Tree com a part dels tractaments de bellesa i spa, especialment per ajudar a combatre l’olor abans de la pedicura. De 10 a 15 gotes en un bany d’aigua tèbia són suficients.

Alguns olis essencials poden ajudar a millorar l’aparença d’una pell sana! Amb aquests trucs al teu arsenal, sabràs com utilitzar olis essencials en la pell per reduir l’aparició de taques i imperfeccions, i per aconseguir una lluentor saludable.

L’oli essencial Tea Tree és també un magnífic oli per a la cura de la pell; fa servir un cotó per aplicar-lo directament a les zones problemàtiques per ajudar a millorar l’aparença de la pell.

Per a un estímul refrescant, intenta incloure l’oli essencial Bergamot en la teva rutina nocturna. Tingues en compte que l’oli Bergamot i altres olis cítrics poden causar fotosensibilitat per la qual cosa hauràs evitar l’exposició a el sol després de la seva aplicació.

Ús intern

 (es una gamma específica de suplements nutricionals amb olis essencialso o bien olis esencial purs aptos para ingesta) 

Posar una gota o dues del teu oli més favorit a l’aigua que prens al llarg del dia és una manera fantàstica de mantenir-te hidratat. Olis com Lemon plus , Tangerine plus o Orange Plus, et proporcionen un substitut per les begudes carbonatades o els sucs, de subtil sabor i sense calories, un plus de sabor al teu yogurt natural, o be un amanit fantastic i refrescant.  Altres sabors com Peppermint Plus i Thieves Plus procuren un punt picant al teu dia a dia.

Afegir olis essencials a les receptes és una bona manera d’aconseguir sabors potents i únics en els teus menjars favorits.

T’agrada el gelat fet a casa? Dóna-li un toc sofisticat amb Lavanda + i nabius.

Aconsegueix un aire italià autèntic i un sabor potent en la teva salsa per a la pasta amb una sola gota d’oli Orenga + i Rosemary +.

Si et encanta el menjar tailandesa, prova a afegir Lemongrass + i Ginger + a les sopes i marinades.

La teva llar

 és el teu santuari, un lloc on transcorre la vida amb la família, els amics i els records. Aquí és on tractes de viure millor, afavorir el benestar i crear un entorn que et permeti viure amb un gran propòsit.

Tenir el millor per a tu i per la teva família passa per envoltar-se de tot allò que és saludable, natural i no tòxic. Des dels productes de neteja que pots crear fins a la pasta de dents, la teva casa és el lloc on comença el benestar absolut.

La teva llar

Mantenir la casa neta no implica haver de omplir-la de substàncies químiques tòxiques. Els  productes aromàtics per a la llar, una alternativa natural i eficaç als productes de neteja tradicionals.

Per a un tractament aromàtic que també t'ajudi a aconseguir una pell d'aparença més suau, afegeix l'oli essencial Lavender en el teu pròxim bany.

    Cart