logo salut i benestar

Cuida la teva salut amb àloe vera

by in Fitoterapia, Nutrición, Salud julio 24, 2020

Cambia tus patrones de sueño

L’àloe vera és una de les plantes més completes que existeixen sobre la faç de la terra. Conté 75 nutrients, incloent 20 dels 22 aminoàcids que necessita l’ésser humà (7 dels 8 essencials), vitamines, minerals, saponines, àcid salicílic …
 
El suc de l’àloe vera pur beneficia en profunditat i íntegrament tot l’aparell digestiu, de principi a fi (des de nafres bucals fins a les fístules anals, passant per gastritis, colitis ulcerosa, còlon irritable…), des d’on irradia beneficis a la resta del organisme (immunitat, estat anímic …).
 
Així, beure suc d’àloe vera cada dia n’hi ha prou per obrar el «miracle» d’una millor salut. I és que poques plantes al llarg de tota la història han ofert més a l’ésser humà que l’àloe vera.
 
La medicina xinesa va ser la primera a utilitzar l’àloe, al qual es referia com «la planta de la immortalitat». I fins Gandhi assegurava que en els seus llargs dejunis el que el sostenia era la seva indestructible fe … i l’àloe vera, que va descobrir a Sud-àfrica.
 
Més enllà de l’ús tradicional que les diferents medicines li han donat al llarg del món, i dels entusiastes testimonis dels que el consumeixen, la ciència avui dia corrobora punt per punt les seves extraordinàries qualitats nutricionals, preventives i curatives.
 
Per això, com que a tots ens preocupa, i molt, la nostra salut, avui us volem fer una recomanació especial: una beguda d’àloe vera pur que estic segura que aviat es convertirà en un dels pilars de la vostra vida.
 
Us ajudarà a millorar dràsticament tot el relacionat amb els processos digestius (digestions pesades, gasos, acidesa estomacal, reflux gàstric …), i fins i tot a tractar situacions més complexes com el còlon irritable, la colitis ulcerosa, etc. I com a beneficis extres, a combatre el dany dels radicals lliures, a reforçar el seu sistema mb-3 immunitari i a reduir l’excés de lípids en la sang. I tot d’una forma natural i senzilla.

Àloe vera per a tractaments de càncer

Es confirma l’eficàcia de l’àloe vera davant els efectes secundaris dels tractaments anticancerígens. De fet, ja s’havien confirmat les propietats hidratants i regeneradores de l’àloe vera per protegir la pell de la radiació rebuda durant els tractaments de càncer. Però ara s’han realitzat dos nous estudis en hospitals espanyols que confirmen l’eficàcia d’aquesta planta també a nivell intern.
 
Un d’ells es va centrar en l’esofagitis aguda, un efecte comú derivat de la radioteràpia per tractar el càncer de pulmó. Amb un grup de més de 200 pacients que van rebre suc d’àloe vera (amb 99,17% d’àloe) o un placebo es va comprovar que gràcies a la planta s’endarreria la inflamació i l’aparició de l’esofagitis (1).
 
En un altre assaig (2) es va emprar l’àloe vera en pacients amb càncer de cap i de coll, que també van ser dividits en dos grups per rebre, bé el suc de la planta, bé un placebo. L’objectiu era comprovar el seu efecte sobre la mucositis que solen patir aquests malalts, així com sobre el dolor constant que pateixen durant els àpats i que fa que mengin menys i aprimin considerablement. En comparar les dues opcions es va observar que el grup placebo perdia una mitjana de 7,5 kg durant el tractament, mentre que els que prenien l’àloe van perdre 2 kg de mitjana.
 
 

Fonts: 1. Francesc Casas. Hospital Clínico de Barcelona. 2019.  2. Rafael Dambrosi. Hospital 12 de Octubre. Madrid. 2019.

Segueix-nos a xarxes socials