logo salut i benestar

Claus per a la prevenció del risc cardiovascular

by in Salud natural julio 24, 2020

Claus per a la prevenció del risc cardiovascular

Practicar bons hàbits de salut cardiovascular és la millor manera d’assegurar els teus anys de vida saludables, tal com acrediten nombrosos estudis científics. Avui en dia sabem que cuidar la nostra alimentació, fer esport, descansar bé i reduir l’estrès redueix fins a un 78% el risc de patir alguna malaltia cardiovascular.
 
El passat dia 11 de maig es va celebrar, a Porqueres, l’esdeveniment “De tot cor”, una jornada de comunitat saludable on, professionals de la salut es van unir en pro de la divulgació d’hàbits saludables d’interès per a tots i totes.

“Perquè creiem que la prosperitat i la felicitat d’una comunitat és fruit del fet que la seva gent estigui sana i feliç”

A través de diferents xerrades d’experts es van facilitar les claus per ajudar a optimitzar el nostre estil de vida i el de les persones que ens envolten. El que vam compartir:
 
Exercici físic per a la prevenció i rehabilitació cardiovascular”, per Carla Surina (diplomada en Ciències de l’activitat física i l’Esport i especialitzada en exercici físic i salut, concretament en Rehabilitació Cardíaca).
Microcirculació, longevitat i anys de vida saludabes”, per Ricardo Galarza (psicòleg especialitzat en el monitoratge d’hàbits saludables)
Nutrició per a la hipertensió arterial”, per Clàudia Condrache (assessora en Salut i Benestar, especialitzada en fitoteràpia, dietoteràpia i nutrició)
Gestió de l’estrès per a un cor saludabe”, per Roser Blanco (psicòloga i psicoterapeuta humanista, amb formació en Educació Especial, Gestalt i EMDR).
 
L’entrada a l’esdeveniment va ser gratuita amb aportació voluntària per a GIRCOR, l’Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor. I entre tots els participants es va sortejar un relaxant cap de setmana per a dues persones a Mas Garganta (Vall d’en Bas).
 
Si t’ho vas perdre i t’agradaria assistir a una nova jornada “De tot cor”, obre’ns les portes del teu poble, ciutat, barri o municipi i mirarem d’organitzar un nou esdeveniment sobre salut cardiovascular. Més info a https://www.comunitatsaludable.cat/
Segueix-nos a xarxes socials

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *