PLAN + DIETA

49€

Comença avui a millorar la teva qualitat de vida!!

Salut i benestar t´ofereix coneixements i eines per que puguis millorar la teva salut i el teu benestar atraves d´un ampli ventall de terapies naturals, tots sabem que menjar, beure, respirar, dormir son requisits primaris per viure. Menjar no es sinonim amb una nutricio correcte com tampoc dormir es sinonim amb un descans reparador. Per aixo t´oferim aquets pack basic per analitzar el teu estat de benestar o salut i donarte les eines optimes per començar sentirte milllor, t´acompanyem en el proces de forma personalitzada i continuada. Varis estudis i investigacions d´actualitat ens demostran que una combinacio correcte d´habits saludables no son nomes asociades amb viure mes si no viure lliure de malalties al menys una década mes.  

Pla personalitzat d´alimentacio

79€

Dietes específiques per malalties

Si has pres la decicio de fer cambis pero no saps per on començar i vols un paquet complet amb un pla personalitzat d´alimentacio, menus setmanals amb l´organitzacio dels teus apats, combinacions alimentaries, noves receptes, llistes de compres i una sessio de seguimet incluida dons aquets es la millor opcio, inclos si el plan ha de ser especifics per alguna malaltia en concret. 

Som especialistes en dietes especifiques per la malaltia- La dietoteràpia es basa en la prevenció i curació de les malalties o l’eliminació dels seus símptomes, a través dels aliments que ingerim o eliminem en una dieta.  La dietoterapia inclou les vitamines i minerals adecuats per cada malaltia, aplicacio terapetica i consells nutricionals especifics. Si es necesari tambe podem confeccionar menus especifics per la transició cap a una alimentacio mes saludable, mes gustosa i mes nutritiva.  

PES + NUTRIGENÉTICA

159€

Control de pes amb nutricio genética

Segurament t’hagis preguntat mai com és que hi han persones que basen la seva alimentació en productes processats i embotits i no engreixen, i hi han d´altres que malgrat portar una alimentació saludable, tendeixen a guanyar pes.

La solució està en els gens, ja que són precisament les variacions i mutacions genètiques les que determinen la manera en que el teu cos reacciona a uns aliments o altres, per aquest motiu no hi ha una dieta vàlida per tothom 

Aquest avançat i complet estudi nutrigenètic es fa en base a  una mostra de saliva i estudia aquelles variacions i mutacions en el teu perfil genètic per conèixer els gens que interactuen amb la teva alimentació i poder proporcionar així una dieta totalment personalitzada i segons el teu ADN, a més, podràs gaudir d’1h completa d’assessorament nutricional per part del nostre coach expert en nutrició. 

Amb aquest test ADN a part d´analitzar tots els 659 aliments que engloba la dieta mediterránea.

Claudia Condrache técnica en fitoterapia i nutricio especialitzada en dietoterapia i terapia física vascular.

Contacta'ns
nutrigen diet test
abril 9, 2021
AROMATERAPIA Y LAS BACTERIAS

España es el primer país del mundo en consumo de antibióticos y se calcula que la resistencia a ello...

    Cart