logo salut i benestar

Amb l’arribada de la calor del estiu, les altes emperatures afavoreixen la dilatació venosa, provocant que el retorn venós es vegí afectat i en conseqüència generant la sensació de pesadesa a les cames.

Provocant símptomes com adormiment de les cames, cansament, formiguejos, picor, inflamació i rampes, resultant summament molest per aquelles dones que pateixen, aquestes són sensacions que ningú vol sentir, que volem evitar, però que no sempre sabem com fer-ho.

Atès que la prevenció és més senzilla que el tractament, us recomano que comenceu a cuidar-les abans d’arribar l’estiu.

La vida moderna no deixa de passar factura a la nostra salut.

Els treballs en què es passen massa hores de peu, el sedentarisme, la manca d’exercici físic, la mala alimentació i fins i tot els peatges de la moda (portar sabates de taló o pantalons massa ajustats) són alguns dels factors responsables d’un nou malament del nostre temps: els problemes de CIRCULACIÓ SANGUÍNIA PERIFÈRICA.

Potser no els conegui per aquest nom, però si li parlo de les cames inflades i adolorides, amb aranyeta o fins i tot varius segur que saps a què em refereixo.

És un mal generalitzat que pateixen més de nou milions de persones al nostre país, especialment les dones, i que va més enllà de les típiques «aranyetes» venoses que s’amaguen amb una faldilla més llarga i llesta.

Però avui no pretenc parlar-li del problema, sino de la seva solució. I el missatge és doblement esperançador:

D’una banda, perquè la solució és natural i tremendament eficaç per prevenir i tractar els problemes de circulació perifèrica.

I d’altra, perquè li permetrà plantar cara de forma global a tots el seus símptomes alhora: dolor, cansament, pesadesa, retenció de líquids, inflamació, edemes i mala circulació.

Pack de 10 sessions de teràpia vascular.

Assessorament personalitzat de suplements o plantes terapèutiques. Roll-on elaborat amb olis essencials purs per aplicació tòpica. No dubtis demanar més informació!